ОФИЦИАЛНО: Гриша Ганчев си тръгва от ЦСКА (ВИДЕО)

Гриша Ганчев е категоричен, че повече няма да издържа ЦСКА и ще напусне клуба. Това обяви на официална пресконференция изпълнителният директор на „армейците“ Пламен Марков.

Имах разговор с нашите собственици, които са категорични в намерението си да приключат с финансовите си ангажименти. Господин Ганчев е категоричен в решението си независимо от разговора, който проведохме.

Той счита, че тази ситуация не му позволява да продължи с издръжката на клуба. През следващите седмици нашите собственици ще изчистят задълженията към техни фирми, за да може клубът да бъде на чисто.

Това е важен момент, който държах да споделя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират в клуба. Всеки, който желае да инвестира в ЦСКА и да е финансов благодетел, ще има възможността да ги получи на безценица. 

Отборът ще може да завърши годината от финансова гледна точка без никакъв ангажимент. Това е важно за играчи и служители на клуба. Те няма за какво да се притесняват. Това са най-важните и общи неща, които мога да ви кажа към днешна дата“, каза Марков. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *