Треньорът на ЦСКА: Доволен съм от футболистите, с които разполагам

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович смята, че отборът е готов за предстоящия полусезон. Специалистът говори пред медиите преди утрешното столично дерби между „армейците“ и Славия.

„Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победата, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим. Някои момчета си тръгнаха, важно е тези, които са тук, да са раздават.

Няма какво да се притесняваме за времето – каквото е за нас, такова е и за Славия. Ще е много студено, ще се движат всички. Не обръщам внимание на негативните резултати на Славия в подготовката, те ще излязат мотивирани, имат качествени играчи.

Отиваме да бием всеки мач, няма да се скрием в първенството. Стилът ми на работа е да направя така, че всички да играем за победа. Щом играем за ЦСКА, значи имаме качества да бием всеки.

Бисмарк и Кайседо? Няма как да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите им карти. Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно играчи. С Джеферсон и Амос ще сме още по-силни.

Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки. Шест точки? Зависи от следващите мачове, няма лесни мачове.

Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби. Рано е да говорим за точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач“, каза Акрапович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *