БФС поздрави клубовете за началото на сезона и ги предупреди да внимават с COVID-19

От Българския футболен съюз пожелаха късмет и успех на клубовете през пролетния полусезон. Организацията обаче подчерта, че стриктно следи за спазването на препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19.

„Убедени сме, че въпреки огромните проблеми, свързани с пандемията от COVID-19, участниците във футболния процес ще направят всичко възможно, за да наблюдаваме атрактивни сблъсъци, подчинени на принципите на феърплея, толерантността и взаимното уважение.

Искрено вярваме, че спортният живот скоро ще се завърне към нормалността, но и дотогава с общи усилия ще съумеем да предоставим на запалянковците зрелището, което обичат и за което копнеят. 

БФС държи да подчертае, че ще следи изключително стриктно спазването на мерките и препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19 и призовава всички клубове за максимално отговорно отношение в трудната за всички ни ситуация. Още веднъж пожелаваме успех и много поводи за радост на клубовете ни през пролетния сезон“, пишат от централата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *