Левски пусна в продажба виртуални билети за мача с Монтана

Левски подновява участието си в първенството на Първа лига и в неделя ще изиграе своя домакински мач срещу Монтана. „Сините“ спазиха традицията от есента и отново пуснаха виртуални билети.

Ето какво съобщават 26-кратните шампиони:

„Левскари,

Любимият отбор подновява участието си в първенството на Първа лига и в неделя ще изиграе своя домакински мач срещу „Монтана“.

Срещата от 17-ия кръг на Първа лига ще се проведе в неделя, 14.02.2021 г., от 17:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига, „сините“ привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а „ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за мача с „Монтана“. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на „Евентим“ както и онлайн ТУК!

Вземи своя билет! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“…

Един за всички, всички за „Левски“!“, пишат от официалния сайт на клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *