Кубрат Пулев: Ще се бия най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев разкри, че се готви за мач през лятото в САЩ. Кобрата се завърна днес от Танзания, където помагаше на брат си Тервел, който в петък победи намибиеца Викапита Мероро с технически нокаут в полутежка категория на галавечер в Дар ес Салаам. 

“Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас. Има евентуални имена, но не искам да ги спрягам предварително. Когато има нещо конкретно, го обявявам“, сподели Кубрат.

В същото време Кобрата даде ясно да се разбере, че е готов да излезе на ринга срещу Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за следващ противник на Пулев.

Кубрат допълни, че с удоволствие би направил мач в България, „но без фенове не е същото“. „Най-важното във всички спортове са зрителите. Атмосферата е съвсем различна“, каза той.

Тервел пък сподели, че следващата му среща ще е съвсем скоро.

“Ранкингът ми дава право да съм доброволен претендент, ако ние преценим, но по-важно е какво ние смятаме, какво е моето моментно ниво. Има време и ще са нужни още няколко мача, за да може аз да покажа по-добро ниво и по-добра форма.

Не мога да кажа още за следващия мач, не е уточнено, ако знам със сигурност, ще го обявим, но трябва да е скоро, нямам много време, на 38 години нямам време да излизам от форма, така че трябва да е в най-скоро време“, заяви Тервел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *