ЦИК обяви поръчка за изготвяне на видеоклипове за изборите

От Централната избирателна комисия обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудио-визуални и дигитални материали с цел информация за процедурата в предстоящите избори, информира „НОВА“.

Идеята е да бъдат изработени пет 30-секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава. Максималната стойност на проекта е 50 000 лева.

Трябва да бъдат изработени най-малко четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия съгласно Изборния кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на Комисията.

В тази част на поръчката примерните теми са: гласуване извън страната, COVID мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *