ВУЗФ организира виртуален ден на отворените врати

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще отвори вратите си за всички бъдещи кандидат-магистри и бъдещи студенти, които искат да се запознаят с модерния образователен процес и възможностите за развитие, които предлага учебното заведение. Заради наложените противоепидемични мерки и пандемията от COVID-19, събитието ще се проведе онлайн, посредством усъвършенстваната дигитална платформа на ВУЗФ на 11 февруари от 15,00 часа.

В деня на отворените врати всички потвърдили присъствието си участници ще могат да направят виртуална разходка в сградата на университета, за да видят и да се запознаят от първо лице с условията на преподаване и модерното оборудване на учебните зали, които превръщат ВУЗФ в предпочитан сред бъдещите висшисти университет. Виртуалното събитие има за цел да запознае присъстващите с най-атрактивните магистърски програми, които университетът предлага на своите студенти, като например магистратурата „Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи“, която е най-новото допълнение към портфолиото от специалности на ВУЗФ.

На 11 февруари част от водещите преподаватели и партньори на университети, сред които специалисти, практици и експерти в различните сфери на икономиката, ще разкажат и как комуникират със студентите и подходите, които използват при поднасянето на учебния материал. Присъстващите на виртуалния ден на отворените врати ще разберат какво стои зад успеха на ВУЗФ, който за поредна година е на челните места в Рейтинговата система на висшите училища в България в направление „Икономика”.

Всеки, който иска да се запознае с модерния образователен процес, възможностите за професионално развитие и процеса на превръщането на студентите на Висшето училище по застраховане и финанси в новите бизнес лидери, може да се включи в събитието на 11 февруари, като се регистрира на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg, за да потвърди присъствието си.

Приемът за летния семестър на учебната 2020-2021 г. продължава до края на февруари. ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

ВУЗФ e първият български частен университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството и e сред водещите университети в професионалното направление „Икономика“. Негов приоритет винаги е било предоставянето на богато учебно съдържание на обучаващите се чрез атрактивна и иновативна образователна система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *