Левски се прибра от лагера в Хърватия, треньорът иска още трансфери

Отборът на Левски се завърна от лагера в Хърватия. „Сините“ кацнаха малко след 14.30 ч. на летище София, а треньорът Славиша Стоянович даде своята оценка за свършената работа по време на подготовката.

„Всичко, което планирахме да направим в Хърватия, го сторихме. Колко добре сме свършили работата си, ще видим в мачовете. Работата беше трудна и съм доволен от влагането на футболистите. Доволен съм от тяхното желание. Трябва да стартираме от първия мач, както ние искаме, както искат и феновете. Едно са желанията, друго са финансовите възможности, а трето е реалността. Има много проблеми с пътуванията, с вирусите. Има логистични проблеми. Имаме такъв бюджет и не трябва да бързаме и да направим грешка. Не искам да правим грешка със селекцията“, заяви треньорът на „сините“.

„Ако вземем ново попълнение, то трябва да е качествено и да вдигне нивото на отбора. За това сме максимално внимателни аз като треньор и клубът. Има позитивни неща в подготовката на отбора. Всички футболисти дават максимума от себе си. Засега все още не сме решили какво ще стане с Луи Нганиони. Ще имаме среща днес или утре с г-н Сираков и ще преценим какво ще правим с Луи. Трансферният прозорец във февруари е до края на февруари, но всеки един треньор иска максимално бързо да окомплектова своя състав, за да може да подготви отбора за мачовете. Целта до края на сезона е да играем по-добре, по-офанзивен футбол и по-агресивен и да се класираме на финала за Купата. Ще вървим крачка по крачка. Деветото място е незавидно. Това е реалността и всички знаем това. Надявам се Робърта да остане. Виждам промяна в него. По-жив е и е по-мотивиран за работа. Имаме още 10 дни работа. Възможно е всичко. Имам нещо предвид като схема и състав. Със сигурност ще има много ротации, като причините са много различни. Конструкцията генерално ми е изчистена. Схемата също ми е ясна“, допълни наставникът.

„Нидерландското крило се надявам да дойде след 2-3 дни, за да го водим. След това ще направим сметка. За крайния защитник също се надявам до 2-3 дни да дойде. Нидерландецът със сигурност ще бъде на проби, с крайния защитник води, преговори. Ако дублираме някои позиции, е възможно да преотстъпим някои играчи. Засега всички са тук и остават при нас“, каза още Славиша Стоянович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *