Талантът Антов трябва да изиграе 240 минути в Болоня

Защитникът Валентин Антов трябва да изиграе поне осем мача минимум по 30 минути до края на сезона с екипа на Болоня, за да се активира клаузата за откупуване правата на българина, пишат италианските медии.

Футоблистът ще играе в Болоня като преотстъпен от ЦСКА до края на сезона срещу 500 000 евро, а ако бъде изпълнено условието, италианският клуб ще плати още 3 милиона евро и ще откупи правата на играча.

„Нещата се случиха толкова бързо, взехме решението и се надявам да се адаптирам бързо. Такъв шанс се пада веднъж в живота и го сграбчих“, каза по-рано днес Валентин Антов, който изгледа контролата на ЦСКА срещу Ботев Враца (3:1), а утре пътува за Италия, за да се присъедини към новите си съотборници.

„Съжалявам, че Вальо Антов си тръгва, много сериозно момче, има кариера пред себе си. Но в същото време му пожелавам успех и се радвам, че направи трансфер.

Хубаво е и за България, защото ще има играч в едно от водещите първенства. Най-важното за него сега е да научи италиански, но това е лесно“, коментира треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *