Пике и Шакира: Два празника в един ден

За семейството на защитника на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира 2 февруари е изключително важна дата. Тогава и двамата празнуват рождения си ден. Те имат точно 10 години разлика.

Те са от онези двойки, на които им е писано да бъдат заедно, а тяхната връзка е доказателство, че истинската любов може да оцелее дори и под ярките светлини на прожекторите в безпощадните среди на шоубизнеса – там, където много други се провалят.

Историята им започва на световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010 година. Тогава Шакира изпълнява химна на Мондиала. Пике е един от участниците в клипа към парчето.

Впечатлен от красотата на колумбийката, той решава да поиска телефонния й номер. Двамата водят дълга кореспонденция, в която централният защитник на Испания иска да се срещне с нея отново. Това обаче се оказало трудна задача, покрай ангажиментите на поп звездата и мачовете на бранителя.

В крайна сметка станало ясно, че единственият начин двамата да се видят, е Испания да се класира за финала на първенството, където Шакира ще пее преди двубоя. Пике не само стига до финала, но и го печели.

Първоначално двойката крие връзката си, но след година вдигат завесата, публикувайки снимка в социалните мрежи. През 2017 година Шакира пусна песента си „Me Enamoré“ от своя албум „El Dorado“.

Заглавието на парчето се превежда „Чувствам се влюбена“ и е посветена, разбира се, на Жерар. В текста тя пее как първо се е влюбила в устните и брадата му, но също така обяснява как са създали семейство и за страстта между тях, която не угасва.

Пике и Шакира имат две момченца. През януари 2013 година колумбийката роди първия им син – Милан, а две години по-късно и втория – Саша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *