Барселона застана зад Меси, ще съди каталунски вестник

От Барселона заявиха, че не носят никаква отговорност за изтеклата информация, относно договора на суперзвездата Лионел Меси, след като вестник „Mundo Deportivo“ разкри, че аржентинецът ще получи 555 милиона евро за последните си пет години в клуба.

Нападателят бе изключително разгневен от случилото се и заплаши да съди клуба за теча на информация, но от “Ноу Камп” твърдят, че не носят отговорност.

“Клубът съжалява за изнесената информация, тъй като тя е личен документ, за който важат принципите за конфиденциалност между двете страни. Барселона категорично отрича да носи някаква отговорност за публикуването на този документ и ще предприеме съответните съдебни действия срещу вестник Ел Мундо, заради щетите, които може да нанесе тази публикация.

Барселона изразява абсолютната си подкрепа към Лионел Меси, особено при този опит той да бъде дискредитиран и да се навреди на отношенията му с клуба, в който е работил, за да стане най-добрият футболист в света и в историята на футбола”, гласи официалното съобщение на каталунците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *