Стоичков: Меси не играе за пари, а за титли

Легендата бъгарския футбол и Барселона Христо Стоичков коментира ситуацията на суперзвездата на каталунците Лионел Меси.

Припомняме, че по-рано днес aвторитетното испанско издание „Ел Мундо“ публикува последния контракт между аржентинеца и Барса на стойност над половин милиард евро, който е подписан през ноември 2017 година.

Под заглавие „Договорът на Лионел Меси, който разори Барселона“ се посочва, че в рамките на четирите сезона на споразумението до лятото на 2021 година каталунският клуб се е съгласил да заплати брутна сума от 555,237,619 евро на аржентинската звезда.

Сточичков изрази мнение, че голямата звезда на каталунския клуб не се вълнува толкова от парите, колкото от възможността да печели трофеи.

„Мислите, че Меси играе за пари?! Играе за титли, той е роден е победител. Когато няма резултати и титли, Лео не е щастлив. А на мен ми е тежко да го гледам нещастен. Всичко, което Лео е направил за Барселона, е от любов. А приятелството, което имаме с него, е за цял живот и се гордея с него. Не беше случайно, че бяхме заедно в някои от случаите, когато той получаваше Златна топка или Златна обувка“, каза Стоичков. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *