Обвиненият в сексуален тормоз Кевин Спейси се завръща в киното след 4 години

Американският актьор Кевин Спейси ще се завърне в киното, за да играе детектив, разследващ случай на педофилия. Известната британска актриса Ванеса Редгрейв също ще участва в „Човекът, който нарисува Бог“ (L’uomo che disegnò Dio), а съпругът й Франко Неро ще режисира филма и също ще изиграе една от ролите, съобщава Daily Mail.

Неро ще изиграе ролята на сляп художник, който може да нарисува всеки само като чуе гласовете им. Когато героят става известен, ще бъде обвинен в сексуално насилие. Именно героят на Спейси трябва да разследва този случай. Отбелязва се, че снимките на филма ще започнат в близко бъдеще в Торино.

Режисьорът на филма заяви, че ще се радва да види Спейси отново на снимачната площадка. „Очакваме края на пандемията да ни върне на мястото, където нашата подготвителна работа беше прекъсната“, заключи Неро.

Преди три години холивудската звезда Кевин Спейси бе обвинен в изнасилване от актьора на „Стар Трек“ Антъни Рап. След него около 20 души разказаха за тормоз от страна на Спейси. Репутацията на актьора беше разбита на пух и прах: той беше уволнен от „Къща от карти“, а филмът „Всички пари на света“ беше презаснеман, давайки ролята на Спейси на Кристофър Плъмър.

Кевин Спейси съди бившия си работодател, Media Rights Capital, който е завел иск за десетки милиони долари. Компанията обвинява Спейси, че е повлиял негативно на шоуто. В същото време актьорът подаде иск, заявявайки, че Media Rights Capital му дължи пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *