Филип Киркоров си припомни за пророчество на Ванга

Руският поп певец Филип Киркоров си припомни старо пророчество на българската ясновидка Ванга в ефира на шоуто Comedy Club.

Гадателката е казала на изпълнителя, че ще постигне голям успех в живота благодарение на жени, чиито имена започват с буквата „А“. „В живота ми всички големи дуети са записани с изпълнителки, чиито имена започват с буквата „ А “, отбеляза музикантът и назова имената на певици като Ани Лорак, Анна Нетребко и Анна Корсун, която е известна под псевдонима Maruv.

Освен това Киркоров разказа и за работа си с Анастасия Стотская и Маша Распутина, чието истинско име е Алла Агеева. Когато Киркоров беше запитан за примата на руската естрада и негова бивша съпруга Алла Пугачова, роденият в България музикант отговори, че „това е свещено“.

Киркоров, който продуцира молдовската участничка в Евровизия 2021 Наталия Гордиенко, шашна журналистите със странно поведение. Певецът, който се появи в кадъра с Гордиенко по време на интервюто, сложи защитна маска на марката Louis Vuitton, след това я свали, провери телефона си, прекъсна молдовската изпълнителка докато разховаряше с  журналистите, а накрая извади бонбон от джоба си и го изяде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *