Забъркаха победителите от Евровизия в грандиозен скандал

Групата “Maneskin” от Италия, която спечели тазгодишното издание на Евровизия, беше забъркана в голям скандал непосредствено след края на конкурса. Солистът на групата Дамиано Давид беше заподозрян, че шмърка кокаин от масата по време на прякото предаване, което се излъчваше в 39 страни на живо.

По време на гласуването и сумирането на гласовете, камерите показваха участниците в конкурса, а на един от кадрите се вижда как фронтменът на Maneskin се навежда към масата пред него и извършва движение, което според мнозина приличало на шмъркане на кокаин. Всъщност няма как категорично да се твърди какво се е случило, защото пред Давид има доста чаши и бутилки.

Група Maneskin категорично отхвърлиха всички обвинения, а самият Дамиано заяви, че никога не е употребявал наркотични вещества. Групата и техният солист са пожелали да бъде направен незабавен тест за наркотици, но организаторите на конкурса не са имали възможност за такава процедура. Затова Давид се подложи на такъв тест след прибирането си в родината, а резултатите показаха, че солистът на групата не е използвал кокаин.

Според Maneskin една от чашите е била счупена и именно това е била причината за навеждането от страна на Дамиано. Организаторите потвърдиха, че на мястото действително е имало стъкла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *