„Дисни” избра 7 годишно българче за принцеса

Компания „Дисни“ обяви старта на „Най-великото празнуване на принцесите“ – кампания с акцент върху качествата смелост и доброта, които героините вдъхновяват във феновете си от цял свят.

„Дисни” работи с партньори от благотворителни и неправителствени организации от различни страни в Европа, Близкия Изток и Африка с цел да открие млади хора, които демонстрират изключителна доброта и смелост в живота си и споделя техните истории. За всяко от тези „Деца на добротата” е създадено специално посвещение, чрез което да бъдат разказани техните истории и да послужат за вдъхновение на други млади хора по целия свят.

Изключителна привилегия е, че едно от тези деца е именно българче – 7 годишната Ема. Тя използва български жестов език, за да разказва истории и да ги споделя с другите. Ема, заедно с глухи обучители, участва в създаването на видеосъдържание, което има за цел да популяризира значението на жестовия език за глухи деца и младежи у нас.

В кампанията се включи и Крисия, която специално за повода записа на български новия сингъл “Starting Now”, изпълнен в оригинал от носителката на „Грами” Бранди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *