В Ню Йорк можеш да спечелиш 5 млн. долара, ако си ваксиниран срещу Ковид

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо призова жителите да се ваксинират срещу COVID-19 по много любопитен начин. Всеки ваксиниран ще получи безплатен лотариен билет, който ви позволява да участвате в тегленето за джакпот на стойност пет милиона долара, написа политикът в своя Twitter.

Куомо казва, че лотарията е „важна нова причина за ваксиниране“. За да участвате в тегленето на голямата парична награда, трябва да се ваксинирате срещу COVID-19 с Pfizer или Johnson & Johnson.

Само граждани на възраст над 18 години имат право да участват в тегленето. Всеки жител, който отговаря на всички условия, ще получи безплатен билет от лотария в Ню Йорк с голяма награда от 5 милиона долара. Подобни лотарийни билети обаче могат да бъдат закупени за 20 долара в десетки магазина за продажба на дребно, разположени в целия щат.

Миналата седмица кметът на Ню Йорк Бил де Блазио обеща на гражданите, ваксинирани срещу коронавирус, да получат безплатен бургер и порция пържени картофи срещу показване на сертификат за ваксинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *