Лейди Гага: Забременях на 19 след изнасилване

Американската певица Лейди Гага говори за бременността си след изнасилване на 19 години. Нейната история беше представена в документалния филм на принц Хари и Опра Уинфри „The Me You Can’t See“, съобщава Insider.

По думите на носителката на Оскар, продуцентът я помолил да се съблече и се заканил, че ако не го направи, ще изгори всичките й записи. Екстравагантната изпълнителка не разкри името на изнасилвача, който е с 20 години по-възрастен от нея и изрази надежда, че никога повече няма да се срещне с този човек.

Звездата си спомни, че след случилото се била изпаднала в депресия и отишла в болницата. „Тогава разбрах, че това беше същата болка, която изпитах, когато мъжът, който ме изнасили, ме остави бременна на прага на къщата на родителите ми. Не спирах да повръщам. Бях заключена в студиото за няколко месеца ”, каза Лейди Гага.

Тя призна, че заради инцидента страда от посттравматично разстройство. В допълнение, певицата има фибромиалгия – състояние, което причинява болка в мускулите и сухожилията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *