Звездната двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс пред раздяла

51 годишната Катрин Зита-Джоунс и 76 годишният Майкъл Дъглас преживяват криза, която може да доведе до край на брака им. Близки до двойката разкриват, че съпрузите са на ръба на раздялата.

Карантината заради коронавируса е основната причина за появата на различия между Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Според съобщения в пресата Катрин и Майкъл трудно са издържали период на безработица и домашно „затваряне“, което влошило отношенията им.

Друга предполагаема причина за кавгите на двойката е ревността на Дъглас. Актьорът и продуцент имаше съмнения, че съпругата му флиртува с Майкъл Шийн, с когото участва във филма „Блудният син“.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се ожениха през 2000 г. и през годините се появиха множество слухове за евентуален техен развод. През 2013 г. звездната двойка беше пред раздяла, но в крайна сметка останаха заедно. Майкъл и Катрин имат две деца.

В началото на годината актьорът показа на почитателите си снимка с внука си – наследникът се появи в семейството на най-големия син на Дъглас от първия му брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *