Бившият президент на САЩ Барак Обама разкри за наблюдения на НЛО

Бившият президент на САЩ Барак Обама потвърди, че американските военни наблюдават неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Според него архивите съдържат снимки на небесни обекти, чийто произход не може да бъде обяснен. Думите му са казани в шоуто на Джеймс Кордън, съобщава CNN.

Бившият политик каза, че когато за първи път е дошъл в кабинета на президента, е попитал дали Съединените щати разполагат със специални хранилища, където има извънземни кораби и доказателства за съществуването на извънземни цивилизации. Тогава подчинените му отговорили отрицателно.

„В небето има записи на обекти, които не знаем точно какви са. Не можем да обясним как са се придвижвали, тяхната траектория. Те нямаха лесно обяснима схема “, добави още Обама. Според изданието следващия месец кабинетът на директора на националното разузнаване и министъра на отбраната трябва да представи на Конгреса доклад за неидентифицирани летящи обекти, събрани от военни и разузнавателни данни.

CNN твърди, че това доказва съществуването на специална тайна програма в САЩ, която беше официално ограничена през 2012 г. Въпреки факта, че нейното финансиране е било съкратено, служителите и до днес изучават информация за НЛО, получени от военните.

По-рано бившият офицер на американските военноморски сили (ВМС) Шон Кахил заяви, че НЛО, което е било забелязано край американското крайбрежие през юли 2019 г., е използвало технология, която е на около 1000 години по-напред от Земята. „В момента не бихме могли да се защитим срещу нещо подобно“, каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *