Мускули превземат Пловдивския панаир

На 29 –ти и 30-ти май 2021 г. (събота и неделя) в Палата №6 на Международен панаир Пловдив ще се проведат две състезания по фитнес и културизъм. Организатор на уикенд събитието е Българска Бодибилдинг и Фитнес Федерация. Домакини са Спортен клуб „Масъл АРТ“ и „Мускули и фитнес“.

Съботният ден е предвиден за 22-то издание на „Турнир Пловдив“ – квалификация за Балкански първенства. Най-добрите състезатели от цялата страна ще се борят за включване в състава на националния отбор, който ще представи страната ни на Балканското първенство по фитнес и културизъм. То ще се проведе на 12 юни 2021 година в гр. Дробета-Tурну Северин, Румъния.

Програмата на „Турнир Пловдив 2021“ предвижда два тура, като първият стартира в 11:00 часа, а вторият е с начален час 16:00 часа.

На 30-ти май 2021 (неделя) от 15:00 часа в Палата №6 на Международен панаир Пловдив ще се проведе Държавното първенство по културизъм и фитнес за младежи и двойки 2021.

Организаторите и домакините на спортните мероприятия в пловдивския панаир обещават емоции и награди както за състезателите, така и за публиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *