Григор Димитров чукна 30 с Лолита в Хасково

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров посрещна 30-ия си рожден ден в компанията на очарователната си любима Лолита Османова и родителите си в родното Хасково. Българинът се прибра преди дни в родината, за да покаже на красивата рускиня от кавказки произход откъде е тръгнал. Иначе и той, и дъщерята на милиардер от енергийния бранш, живеят в Монако.

„Преди 30-ия рожден ден Хасково е много специално място за мен. Всеки път, когато се прибирам изпитвам доста особени чувства. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден освен тук. Може би това не беше част от плана, но след отпадането от Рим усетих, че мога да го направя. Имах време да тренирам, да вляза във форма. Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката си откъде съм. Гордея се. Последните няколко седмици бяха доста трудни за мен. Тренирах много и мачовете не се случваха по начина, който исках. Това е тенисът“, коментира Григор след открита тренировка.

„Тук съм от един ден и мога да кажа, че е чудесно, дори невероятно. Това място е важно за него. Радвам се, че сме тук“, добави руската красавица, която явно среща одобрението на майката на Григор Мария, като двете са почти неразделни по време на гостуването в Хасково.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *