Samsung стартира продажбите на най-новите модели саундбар системи

От днес Samsung предлага най-новите саундбарове от Q и A сериите на пазара в България. Южнокорейският гигант е номер едно за 15-та поредна година в на глобалния пазар за телевизори, а номер едно запазва и при и саундбар системите в последните 7 години. Всички саундбар и аудио технологии са оптимизирани в аудио лабораторията на Samsung в Калифорния, където се създават не просто продукти с неповторимо качество, а устройства, които усъвършенстват изживяването пред телевизора, отвеждайки го на едно по-високо ниво.

Като глобален лидер в производството на саундбарове, Samsung създава продукти, които се отличават с иновативна функционалност: от модела Q950T, който е избран за най-добрия саудбар в своя клас, до Q800T, набрал популярност заради мащабното си озвучаване, и така до S серията, посочена за най-успешната лайфстайл серия саундбарове от множество форуми за аудио-визуална техника. Samsung достига пореден връх в тази индустрия и през 2021 г. Най-новите модели, които потребителите могат да намерят при официалните търговски партньори на марката, са А450 и А550 от А серията и Q600, Q700 и Q800 от премиум Q серията. Общото между всички тях е, че са продукт на партньорството между Samsung и Harman Kardon International, стартирало през 2017 година. В рамките на тази колаборация се създават саундбар системи от най-висок клас, част от които са и най-новите модели.

По-старите поколения саундбарове при свързване с телевизора заглушават говорителите му, но Samsung промени това с иновативното си въведение, наречено Q-Symphony. Постигнатият ефект е перфектна хармония, която комбинира и подобрява звука от високоговорителите на саундбара, както и от тези на телевизора, предлагайки ново акустично изживяване. Освен тази синергия между видео и аудио съдържание, Q серията осигурява на потребителите безкомпромисно качество, достигащо връхна точка, благодарение на Dolby Atmos и DTS: X. А посредством Accoustic Beam звукът, разпратен в 11 различни посоки, достига до всяка точка в помещението, тъй като използва множеството отвори в говорителя, включително и такива, поставени в задната му част. Тази технология миксира и възпроизвежда звука така сякаш идва точно от мястото на събитието, което наблюдаваме на екрана. SpaceFit Sound и Auto EQ анализират страничните шумове и оптимизират силата на звука и яснотата на гласовете спрямо всяка ситуация за максимално съраунд приключение. А чрез Adaptive Sound моделите от Q серията предлагат автоматично усъвършенстване на гласа при слаб звук, за да може всеки да чуе дори и най-тихия диалог. Гейминг режимът Game Mode Pro добавя нови измерения в играта, включвайки се автоматично при свързване със Samsung телевизор.

Саундбар системите от А серията са по-достъпният клас от тази дивизия на Samsung. Новите модели A450 и A550 предлагат истинска симулация на съраунд звук, който обхваща слуховите сетива. Комбинацията между аудио технологиите Dolby Audio и DTS Virtual: X позволява на потребителите да чуят всеки отделен звук, точно както биха го чули в реалния живот. Саундбар системите от тази серия също разполагат с анализатор на шума Adaptive Sound Lite, благодарение на който потребителите получават персонализирано озвучаване спрямо ситуацията в помещението. С режима Game Mode геймърите могат да се насладят на играта, влизайки вътре в нея посредством акустиката, създадена от саундбаровете. А Bass Boost надгражда звука с мощност до 90W, което го прави по-плътен и въздействащ от всякога.

Разработени от Samsung Audio Lab в сътрудничеството с Harman Kardon и, стъпвайки на експертния опит на двете компании, новите модели са по-интелигентни и по-свързани от всякога. За по-лесна интеграция в живота на потребителите, саундбар системите са оборудвани с Bluetooth, което позволява лесно и бързо свързване със смартфон, за най-високо качество на музикалния стрийминг, без излишни кабели. Освен това чрез приложението Smart Things потребителите могат лесно да добавят тонколони към мрежата от устройства, за да озвучават своя интелигентен дом още по-добре. В допълнение на всичко, изброено дотук, новите саундбарове от Q и А серията на Samsung позволяват и безпроблемно свързване на видео източници с 4K като UBD конзола за игри. Това се осъществява само чрез HDMI връзка и придава кристална яснота на звука, която отговаря на качеството на видеото. Снабдени с централен високоговорител, новите модели предоставят изключително акустично изживяване с още по-ясни гласове от новинарски емисии, спортни коментари, диалози от филми, музикални шедьоври и т.н. Еднаквият интерфейс на Samsung телевизорите и саундбар системите позволява контролирането им с едно и също дистанционно управление с функцията One Remote Control.

Наред с всички иновативни технологии и функционалности, саундбаровете притежават елегантен дизайн, който идеално допълва минималистичния дизайн на Samsung телевизорите и на всеки интериор.

Q серия (Q600, Q700 и Q800) и A серия (А450 и А550) са налични в търговската мрежа при всички официални партньори на Samsung България.

За повече информация относно новите модели саундбарове, моля посетете https://www.samsung.com/bg/audio-devices/all-audio-devices/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *