Появиха се първи кадри от предисторията на „Game of Thrones“ (СНИМКИ)

В мрежата се появиха първите официални кадри от снимките на предисторията към един от най-популярните американски телевизионни сериали „Игра на тронове“. Премиерата на 10-епизодния филм „Къщата на дракона“, който започна снимките на 27 април, е насрочена за 2022 година.

На снимките, споделени от HBO, има героите на Ема Д’Арси (принцеса Райнира Таргариен, дъщеря на крал Визерис), Мат Смит (Деймън Таргариен, по-малък брат на Визерис, ездач на дракони), Стив Тусен (лорд Корлис Веларион, по-добре известен като Морската змия), Рис Иванс (дясната ръка на крал Ото Хайтауър) и Оливия Кук (Алисент Хайтауър, дъщеря на Ото).

„Дом на дракона“ е история на династията Таргариен, базирана на книгата „Огън и кръв“ от Джордж Мартин. Действието на филма е във Вестерос три века преди събитията от „Игра на тронове“. Самият Мартин беше сред писателите – заедно с Райън Кондол и Мигел Сапочник (последният работи по най-впечатляващите епизоди от „Игра на тронове“ – „Дългата нощ“ и „Битката на копелетата“).

Спомнете си, че като цяло HBO възнамеряваше да заснеме няколко предистории към „Игра на тронове“. Миналата година беше обявено още едно отделяне – с участието на Наоми Уотс и Андрю Линкълн, но снимките бяха преустановени за неопределено време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *