Том Круз спаси човек по време на снимките на „Мисията невъзможна 7“ (ВИДЕО)

Снимките за „Мисията невъзможна 7“ са възобновени след прекъсване поради пандемията от коронавирус. В момента работата по филма се развива в Англия на историческата железопътна линия „North Yorkshire Moors“.

Том Круз, който в продължение дълги години предпочита да изпълнява каскади самостоятелно, се качил на влак и за да изглеждат изстрелите по-ефективни, е било решено да се стреля, включително и в самия влак (който по това време е в движение).

По време на заснемането на сцената Круз вижда, че операторът започва да пада и мигновенно се притекъл на помощ. Въпреки факта, че двамата са използвали предпазни въжета, в случай на падане, това не би ги спасило от нараняване. Актьорът издърпал оператора обратно на покрива на влака след което процесът на снимки продължил.

Работата по седмата част от филмовата поредица започнаха в началото на 2020 година. Предвиждаше се незабавно да се работи върху седмия и осмия филм, но поради пандемията процесът трябваше да бъде спрян няколко пъти.

В резултат на това заснемането на новия шпионски екшън се проточи и принуди студиото „Paramount“ да се откаже от едновременния производствен процес на две продължения наведнъж. Мисията невъзможна 7 ще излезе по кината на 27 май 2022 година и ще бъде пусната 45 дни по-късно в услугата за стрийминг „Paramount +“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *