Крисчън Бейл отново се промени до неузнаваемост заради нов филм (СНИМКИ)

Американският актьор Крисчънн Бейл отново се промени до неузнаваемост за новия филм „Тор: Любов и гръмотевици“, който се снима в Австралия. Това съобщава изданието „Screen Rant“.

В мрежата се появиха снимки, на които може да се види, че художникът е обръснал главата си и е отслабнал драстично заради образа на главния злодей на картината – Гор Убиецът на боговете. От „Screen Rant“ предполагат, че Бейл се е отървал от косата си, тъй като много грим ще бъде нанесен върху него или лицето му ще бъде обработено с помощта на компютърна графика.

През 2019 година Бейл, който сложи 18 килограма преди снимките на „Power“, разкри, че е трябвало да хвърли значителна част от това тегло, за да участва във филма „Ford срещу Ferrari“.

Физическото преобразяване не е някакъв експеримент в кариерата на актьора. За него теглото е още един елемент, който успешно да използва в ролите си. Това проличава най-видно през 2004 година, когато Бейл прави може би най-екстремната си трансформация за участието си в „Механикът“.

Рискувайки здравето си, актьорът сваля впечатляващите 28,5 кг, за да влезе в образа на страдащия от безсъние Тревър Резник. По време на снимките Бейл тежи едва 54 килограма, което е ужасно малко за човек с ръст 183 см. Искал е да свали и още, но екипът на филма не му е позволил. Постига външният вид на скелет с „вода, ябълка и чаша кафе на ден“ като от време на време добавя и уиски.

В следващите шест месеца след снимките на „Механикът“ той трябва да сътвори чудо, тъй като е избран да бъде новия Батман в филма на Кристофър Нолан „Батман в началото“. Така от ходеща торба с кости, Бейл трябва да натрупа мускулна маса, подходяща за начинаещ супергерой. Не само успява, но дори надминава изискванията за ролята, поради което му се налага отново да свали няколко килограма.

В началото на 2019 година актьорът обяви, че повече няма да наддава или да отслабва за роли във филми. Това негово решение очевидно е било предпоследно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *