Кой е любимият супергеройски филм на Стивън Спилбърг?

Легендарният режисьор, продуцент и сценарист Стивън Спилбърг разкри кой е най-добрият филм за супергерои според него. Изказването му е публикувано в изданието „Screen Rant“.

„Пазителите на галактиката“ се оказаха любимият блокбъстър на режисьора. Той отбелязва и добрата работа на колегата му Джеймс Гън в списъка на 20-те най-добри филми според него за всички времена.

Гън реагира светкавично, публикувайки коментар в официалния си профил в социалната мрежа „Twitter“. „Знам, че Спилбърг каза, че любимият му филм за супергерои е „Пазители на галактиката“. Бях в редакционната стая с Фред Раскин, когато чух за това, и дори пуснах сълза. Снимам филми заради „Челюсти“ и „Индиана Джоунс“, написа той.

Guardians of the Galaxy и Guardians of the Galaxy 2 бяха пуснати в кината съответно през 2014 и 2017 година. Премиерата на третата част беше планирана за 2020 г., но производството на проекта беше спряно поради уволнението на Гън. Това стана след скандала с провокативни публикации в „Twitter“ в периода 2008-2011 година. По-късно Гън е върнат на режисьорския пост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *