Жозе Моуриньо: Разочарован съм и казах на Солскяер какво мисля за коментарите му

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо реагира остро и отговори на колегата му Оле Гунар Солскяер, ядосан от коментара на норвежеца по адрес на Хюн Мин Сон. 

Причината за него бе ситуацията между лондончани и „червените дяволи“, при която гол на манчестърци бе отменен заради удар на Скот Мактомини срещу корееца. Солскяер явно бе на мнение, че нападателят на Тотнъм доста сериозно е симулирал, защото след мача бе пределно ясен. 

„Срещнах се с Оле преди малко и му казах това, което ще кажа и на вас, макар че съм много изненадан, че не ме питате и не се отнасяте към мен по същия начин, както към останалите.

Тъжно е, много тъжно. Тъжно е, че не проявявате достойнство, за да ме третирате така, както другите. Мога само да кажа, че Сони има късмет, че баща му е по-добър човек от Оле, тъй като един баща, трябва винаги да може да нахрани децата си, независимо какво правят.

Ако трябва да откраднеш, за да нахраниш децата си, ще го направиш. Разочарован съм и вече казах на Оле какво мисля за коментарите му”, каза Моуриньо. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *