Предстои сериозен разговор между Петър Жеков и Любо Пенев

Легендата на ЦСКА Петър Жеков чака на разговор треньора на „червените“ Любослав Пенев. Той очаква така да бъде разрешен проблемът с ръководството, който възникна заради участието му в предизборната кампания.

Жеков не попадна в Народното събрание, но по негови думи се е оказал нежелан на „Българска армия“. От клуба отрекоха да са му налагали забрана да присъства на срещите на отбора. В кампанията се ангажира и почетният президент Димитър Пенев, но той не се оплака от ръководството.

„Очаквам разговор с Любо Пенев. Ако той поиска отново ще бъда на стадион „Българска армия“, ще се отзова, но крайното решение е на ръководството на клуба“, казва Жеков пред „България Днес“.

„С Любо сме от една порода, имам какво да му кажа и относно футболистите. С тези играчи трудно ще преборим Лудогорец, но не е невъзможно. Играхме по-добре отколкото при Акрапович. Имаме шансове за реванша, но ме е страх, че може да ни пратят съдия, който да ни отреже главите.

В дългосрочен план, колкото повече започнем да налагаме момчета от нашата школа, толкова по-добре. Тогава можем да си върнем истинския облик и да бъдем отново на върха“, казва още Жеков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *