Алла Пугачова изпълнява песента към руския отговор на сериала „Чернобил“

Mузикалният видеоклип „Ние сме само гости в този живот“ на Алла Пугачова за драмата „Чернобил“ излезе днес. Новият филм на актьора и режисьор Данила Козловски ще е мащабна история на любовта и героизма на фона на катастрофата в ядрената централа.

През вече далечната 1986 година Пугачова е една от първите, които летят до мястото на бедствието, за да пеят за 9 хиляди герои – ликвидатори на аварията в Чернобил.

„Чернобил“ е първият мащабен руски проект, който разказва за премахването на последствията от аварията в атомната електроцентрала в Чернобил.

Лентата идва като отговор на минисериала на „HBO“, който разказва за опитите да се потуши една огромна катастрофа. Това жестоко удари самочувствието на Русия. Сега отговорът е налице.

Иначе в руската версия героят на „Чернобил“ е обикновен пожарникар Алексей Карпушин. В миналото той е истински, сърцат и безразсъдно флиртуващ с девойките. Въпреки това, след като се влюбва в Оля, героят се променя и започва да мисли за бъдещето. Заедно с нея той иска да започне живота от нулата, като се приближи до морето. Инцидентът в атомната електроцентрала в Чернобил разрушава плановете му, намесва се в съдбата на хиляди хора.

Заслужилият артист на Русия Данила Козловски е режисьор на лентата. Той ще изпълни и главната роля. Други участници са Оксана Акиншина, Филип Авдеев, Равшана Куркова, Николай Козак, Игор Черневич и др.

Филмът ще бъде пуснат в Русия на 15 април, единадесет дни преди 35-годишнината от експлозията в Припят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *