Националната Опера и Балет от град Лвов със спектакли у нас през юни

Историята на Дон  Кихот и неговия верен приятел Санчо Панса ще оживее пред българската  публика под страстната музика на Лудвиг Минкус, впечатляващи декори,  уникални костюми, оригинални класически изпълнения, умело вплетени в съвременни екзотични танци. 

Жарката балетна трупа на Лвовската национална опера и балет ще разгърне пред вас един магичен и  вълшебен “Свободата, Санчо  се живее със замах, смело сърце и плам в душата!”

Заслужили артисти на Украйна, лауреати от престижни  международни конкурси и още десетки млади танцьори ще ни потопят в либретото и хореографията на Мариус Петипа, по вечния роман на Мигел де Сервантес – Дон Кихот. Свят, в който музиката, танца и зрелищните им майсторски  изпълнения ще ви накарат да повярвате в чудото на Свободата и Добротата. Защото всички ние мечтаем за върха на копието, нали?

Можете да видите виртуозните майстори на Балета и да помечтаете заедно  на 12 юни в Зала 1 на НДК , 13 Юни – Зала “Сила”  в град Пловдив и 14 юни –  Дворец на Културата и Спорта във Варна.

 Билети в продажба:        online на                KUPIBILETI.BG

https://www.kupibileti.bg/bg/artist/102

Можете да заплатите своите билети в брой на всяка от 3258 каси на EasyPay в България, както и да закупите билети от някоя от партньорските ни каси:

 БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР – НДК, София, пл. „България“ № 1

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР – гр. Пловдив пл. „Стефан Стамболов“

ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР – Варна, бул. „Сливница“ №2-6