Памела Андерсън се омъжи за пети път

Само една година след развода с последния й съпруг, спорния филмов продуцент Джон Питърс, с когото бяха женени само 12 дни, американската актриса Памела Андерсън отново се омъжи. Този път за нейния бодигард Дан Хейхърст.

Връзката между тях е започнала по време на карантината покрай пандемията от коронавирус, съобщава „Daily Mail“. Сватбената церемония се е състояла на Бъдни вечер в дома на актрисата на остров Ванкувър, Канада.

„Годината, която сме заедно изглежда като седем, като кучешките години. В момента съм точно там, където трябва да бъда: в обятията на човек, който наистина ме обича.

Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга. Сега всеки ден е като меден месец“, споделя Андерсън пред изданието.

Припомняме, че актрисата си напусна социални мрежи – Фейсбук, Инстаграм и Туитър. Звездата от емблематичния сериал „Спасители на плажа“ сподели прощалното си съобщение, в която определя социалните мрежи като загуба на време и инструмент на някакви енигматични „ТЕ“, които контролират мозъците ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *