Феновете на Унгария шокирани от решението на БФС

Една от най-значимите фен фракции на унгарския национален отбор – „Карпатската Бригада“, не скри разочарованието и недоумението от искането и решението на Българския футболен съюз европейската квалификация между България и Унгария на 16-и ноември да се проведе в Пловдив при закрити врата.

В навечерието на поредния мач без публика…

Сигурно вече е достигнала до всички новината, че една съдбовна среща отново трябва да се проведе без фенове. Този път оправданието е изненадващо дори за нас, тъй като българската футболна асоциация си „организира“ собствения домакински мач, просто бяха уплашени от обявената демонстрация против тях.

Считаме за срамно, а от наша гледна точка и направо недопустимо, че присъствието на близо 2500 унгарски фенове, както и подкрепата на място на Националната единадесеторка, е невъзможно по този начин.

След като все още не сме асимилирали решението, но безпомощно го признаваме, всичко, което можем да кажем е, че се надяваме отборът да постигне общата цел и без нас и в последния домакински мач да можем заедно да отпразнуваме класирането за Европейското първенство .

И накрая, пожелаваме на българските фенове успех в борбата срещу тяхното страхливо, антифенско сдружение.

Футболът е нищо без фенове!