Вторият сезон на сериала „Кралицата на ритъма“ започва от 9 ноември

На 9 ноември, четвъртък, по БНТ 2 е дългоочакваното начало на втория сезон на една от най-успешните музикални теленовели на NETFLIX – „Кралицата на ритъма“. Хитовата колумбийска продукция ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 ч.

В сърцето на Маделин, Колумбия продължава очарователната история на талантливата регетон композиторка Джейми. След години тя най-накрая е намерила спокойствие и утеха, но когато един от враговете ѝ е освободен от затвора, светът на Джейми отново се превръща в хаос. Ще успее ли да защити своите близки и да се изправи срещу демоните си? Или жаждата ѝ за отмъщение ще я погълне напълно…

Вторият сезон на „Кралицата на ритъма“ обещава да бъде вълнуващо музикално преживяване в същия ритъм – пътешествие от любов, отмъщение и изкупление, което ще остави почитателите на сериала без дъх.

В главните роли в теленовелата,отличена през 2019 г. с престижната ТВ награда „Еми“, зрителите отново ще видят любимите си звезди Каролина Рамирес, Карлос Торес, Андрес Сандовал и др.

Гледайте втория сезон на хитовия колумбийски сериал Кралицата на ритъма“ от 9 ноември всяка делнична вечер в 20:30 ч. по БНТ 2