Задружните Гладиатори спечелиха място в Резиденцията

Гладиаторите спечелиха териториалната битка и ще прекарат седмица в Резиденцията. Червеното племе, което е в намален състав след отпадането на Радостин Кръстев, Цвети Станева и Калоян Митов, показа отлична работа в екип и спокойствие на Арената. Капитанът на Гладиаторите Иван Рълев демонстрира добри лидерски умения, а съотборниците му Крум Апостолов, Виолета Стайкова, Теодора Маринова и Благомир Мастагарков успяха да се синхронизират перфектно.

Старейшините загубиха битката и ще прекарат седмица в Стопанството. Най-голямо беше разочарованието за капитана на сините – плувеца Михаил Кръстев. Той дълго мечтаеше за лидерското място, но започна с фалстарт. Разделението в племето на Старейшините си пролича и на Арената, а благодарение на Момчил Василев и правилния му залог в кастинг битката, те няма да гладуват на Дивата река.

Утре предстои епична капитанска битка между двама от най-силните играчи в „Игри на волята“ 5 – Иван Рълев и Михаил Кръстев. Един от тях ще спечели огромно предимство.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 7 ноември, от 20:00 часа по NOVA. 

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.