Илиана Раева признава за най-трудните си моменти пред Александра Сърчаджиева – тази събота

Тази събота (14 октомври) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ на гости на Александра Сърчаджиева идва примата на художествената гимнастика Илиана Раева. Желязната дама на българския спорт няма да скрие най-трудните за признаване моменти от богатата си кариера и изпълнения със събития живот. Как се опазва семейство и любов след толкова години на динамични отношения, ще разберем от самата нея в един откровен и много истински разговор.

В рубриката „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще ни запознае с Любка – дама, която цели три пъти се е сблъсквала с диагнозата „рак“ и три пъти е водила истинска война с коварната болест, взела много от силите ѝ, но не и желанието ѝ да живее за себе си и своите близки. Окуражена от дъщеря си, началната учителка от Пазарджик се обръща към специалистите от клиниките за нов облик и ново самочувствие.

Водещият на рубриката за постижения от всякакъв вид „Топ 10“Филип Буков – и тази седмица е подготвил изключително любопитна класация. В събота ще видим невероятните промени, през които са преминали 10 български супер звезди – как са изглеждали те преди и какви са днес, ще разберем от 17:00 ч. само по bTV!