“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка

Тази неделя шоуто „С Рачков всичко е възможно” се отправя на забавна „All Inclusive” почивка с актьорите от една от най-обичаните комедии на NOVA. Водещият Димитър Рачков ще посрещне Елена Атанасова, Йоанна Начева, Яна Огнянова, Петър Калчев, Явор Борисов, както и Лили Сучева и Стефан Иванов, които се превъплъщават в новата семейна двойка в петия сезон на поредицата. Към веселата компания ще се присъедини и един от най-колоритните гости на шоуто – изпълнителят Криско, който също е участвал в сериала “All Inclusive”.

Чаровните актьори ще трябва да преминат през редица щури предизвикателства, които ще изискват комплексни умения и добро настроение. Неделната вечер ще започне с танцувалната игра “Има и по-зле”. В допълнение към грациозността и пластичността на участниците, ключова роля в нея ще изиграе добрата памет. Тяхната музикалност ще бъде тествана и с още едно предизвикателство – “Кой прецака Моцарт”, в което зрителите ще станат свидетели на неповторими виртуозни изпълнения на калимба, блокфлейта, ксилофон и цигулка.

Лудата стая ще изпрати актьорите от “All Inclusive” в 2033 година, за да се насладят на почивка от бъдещето. Те ще се озоват на най-желаното място за релакс – елитен курорт на българското Черноморие в битка под наклон за единствения свободен шезлонг на плажната ивица. Кой ще надделее в този забавен сблъсък? Трудно ли се плажува в Лудата стая? Коя ще бъде най-забавната задача? – разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.