DMX е в болница след предозиране с наркотици

Американският рапър и актьор Ърл Симънс, известен с псевдонима DMX, e приет в болницата с тежко предозиране на наркотици, все още е във вегетативно състояние – той не реагира на нищо, лекарите вярват, че той може да не оцелее. Това събщава изданието „chicagotribune.com“.

От медията „TMZ“ твърдят, че семейството на рапъра предполага, че причината за това състояние може да бъде продължителната липса на кислород – лекарите са приели изпълнителя в реанимацията около половин час след хоспитализацията му и това може да има сериозно въздействие върху мозъка му.

Друг източник заявява, че DMX все още е „донякъде активен с мозъка“. Американският рапър е бил хоспитализиран в петък, 2 април, след като е припаднал вкъщи поради предозиране с наркотици, което е причинило инфаркт.

DMX (Dark Man X) е автор на песни като Party Up (Up in Here), Dogs Out, X Gon ‘Give It To Ya. Симънс участва и в няколко филма, сред които Romeo Must Die, Belly, Cradle to Grave, Wounds Through, Never Die Alone и Darkness в покрайнините на града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *