Леброн Джеймс ще участва в „Космически забивки 2“ (ВИДЕО)

„Космически забивки: Ново наследство“ е пряко продължение на филма от 1996 година. Главните участници са същите анимационни герои на Looney Toones.

Но като звезден баскетболист този път на екраните ще се появи Леброн Джеймс от Лос Анджелис Лейкърс, четирикратен шампион на НБА и играч с най-голям резултат в националното първенство на САЩ.

За Джеймс ролята в „Space Jam 2“ не е първата в кариерата му: през 2015 г. той играе във филма „Момиче без комплекси“. В допълнение към него в „Новото поколение“ ще бъдат включени: Сонеква Мартин-Грийн (от поредицата „Живите мъртви“ и „Звездни пътеки: Откритие“) и Дон Чийдъл (от филмите на Marvel Cinematic Universe).

В историята баскетболистът Леброн Джеймс и синът му се оказват във виртуална реалност, където злият изкуствен интелект (Дон Чийдъл) е начело.

Главните герои ще могат да се измъкнат от капана само ако успеят да спечелят баскетболен мач над отбор, създаден от изкуствен интелект. За да помогнат на Джеймс в тази трудна задача, се вземат карикатури от Looney Toones – тоест Бъгс Бъни, Лола Бъни, Дъфи Дък и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *