Текат преговори за контрола между България и Франция

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров е дал съгласието си от Българския футболен съюз да преговарят за контрола с Франция.

Очаква скоро от двете федерации да потвърдят за такъв мач, в който нашият отбор ще гостува на любимия ни стадион „Парк де Пренс“, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Той ще е част от подготовката на „петлите“ за предстоящото европейско първенство. След завръщането на представителния ни тим от Северна Ирландия, където през миналата седмица спечелихме първата си точка от стартиралите световни квалификации, Ясен Петров потвърди, че има сериозен интерес от доста отбори, които искат да играят с нашия тим. 

Вече се знае, че ще имаме контроли със Словакия и Русия, а селекционерът анонсира и трета. Тя се очертава да е изключително престижна и ще ни даде възможност да си сверим часовниците срещу действащия световен шампион. За сравнение в последно време уговарянето на контроли беше изключително трудно и се наложи от УЕФА да ни назначат служебни такива като тази с Гибралтар, в която записахме единствената си победа през 2020 година. Преди това в София гостува и Парагвай. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *