Жена свалила 38 килограма, благодарение на… селфита

Жителка на Лондон свали 38 килограма за година и три месеца. Причина за това, е… правенето селфита. Това съобщава британският „Daily Mail“.

38-годишната Шийна Вадхер твърди, че е отслабнала до голяма степен чрез най-обикновен навик: тя правела снимка на тялото си всеки понеделник. По този начин жената следи резултатите от отслабването и остава мотивирана да не спира с труда.

„Имаше седмици, когато теглото стоеше неподвижно или дори се увеличаваше, но снимките ми помогнаха да разбера, че малкото увеличение на теглото не влияе на външния ми вид“, каза тя.

Първоначално британката е спряла да преяжда с храна за вкъщи. По време на карантината, въведена в страната поради коронавируса, Вадхер започнала сама да готви здравословна храна. Тя също периодично се занимава със спорт, редовно прави снимки и в резултат на това отслабва до 63 килограма.

„Отслабнах с 38 килограма и стигнах до желаното тегло, а сега се стремя да се тонизирам“, споделя Вадхер. „На сто процента съм сигурна, че снимките ми помогнаха да постигна целта си, затова ще продължа да си правя селфита. Това променя хода на играта“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *