Десет играчи на Левски са без подновени договори

Цели десет играчи на Левски продължават да стоят на изхода „Герена“. Техните договори изтичат през юни, а до този момент не са викани на преговори за преподписване въпреки появилите се слухове, пише „Мач Телеграф“.

Една от причините за това е, че изпълнителният директор Павел Колев отсъства дълго заради ангажиментите, които имаше като делегат на няколко световни квалификации. А без него не може да бъдат подписвани договори, категорични са от Левски.

Така акцията за задържането на играчите, които имат място в отбора, ще се проведе през април. Тогава на „Герена“ се очаква да настъпи и допълнително финансово спокойствие, след като влезе в сила договор с букмейкърска фирма, която все още чака лиценз за България.

Босът Наско Сираков обяви, че няма да има проблем с двама от играчите, чиито отношения с отбора изтичат през лятото – Боби и Ради Цонев.  Списъкът включва още Стивън Петков, който играе на „Герена“ като преотстъпен от Файрензе, Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов, който е капитан на отбора.

Висящо е и положението на дошлите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. При тях нещата ще зависят и от резултатите, които ще постигнат „сините“ в оставащите мачове до края на първенството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *