Трагедия и сватба в последния епизод на „Мен не ме мислете“

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ тази вечер от 21:00 ч. по bTV точно преди сватбата на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) героите ще се сблъскат с последиците от своите действия и всичко ще се обърка.

На Мартин ще му се наложи да прибере Пламен след пиянска нощ и ще използва момента да го покани на сватбата, но той не е сигурен дали иска да идва. След като взима колата му, Мартин ще пристигне в ресторанта на Ася за закуска със съпруга й и негов най-добър приятел – Антон (Кирил Недков, който преди броени дни спечели наградата „Аскеер“ за поддържата мъжка роля в спектакъла „Арт“). В откровен разговор за плановете си с Ася, Антон ще признае, че й готви изненада.

През това време текат сватбените приготовления на Яна, а между Христо и Силвия, ще се развилнее битов скандал относно ролите в домакинството. Лекарят Кирил пък ще се появи на вратата на Ирена и ще поиска да оправят отношенията си, а как ще завърши този опит ще стане ясно в последствие.

Стриптийзьорка ще причака Александър пред кантората с интересен казус, а жена му Ренета ще дойде в най-неподходящия момент. Заплетената ситуация ще постави под въпрос дали Александър и Ренета ще стигнат навреме за сватбата.

Ненадейно Пламен ще се появи в ресторанта, за да говори с Ася, и там ще се запознае с Антон. Срещата между двамата ще се превърне във физическа саморазправа, от която Ася ще избяга. Мартин и Яна най-после ще тръгнат за сватбата си само за да се сблъскат с шокираща поредица от трудности, а в последната от тях е поставен на карта и нечий живот.

Не пропускайте заплетения финал на „Мен не ме мислете“ тази вечер от 21:00 ч. по bTV