Разкриха актьорския състав на „Междузвездни войни: Оби-Уан Кеноби“

От „Дисни“ разкриха пълния състав на поредицата „Междузвездни войни: Оби-Уан Кеноби“. Информация за артистите се появи на официалния уебсайт на франчайза.

Главните роли, както вече беше известно, ще бъдат изпълнени от Юън Макгрегър (изпълнителят на ролята на Оби-Уан Кеноби във втората трилогия на Междузвездни войни, която излезе от 1991 до 2005 г.) и Хейдън Кристенсен (Анакин Скайуокър, също известен като Дарт Вейдър).

В допълнение към тях в сериала ще участват Кумаил Нанджиани (телевизионен сериал Силициевата долина и филмът Love Is Disease), Мойсей Инграм (Move Queen), Джоел Еджъртън (Warrior), Бони Песе (осиновителката на Люк Скайуокър в Attack Clones „и“ Отмъщението на ситите“), Индира Варма („Истинска комедия“), Рупърт Френд („ Млада Виктория“), Сон Гън („Пърл Харбър“), О’Ши Джаксън-младши („Гласът на улиците“) и Симон Касел (Фрост срещу Никсън) и режисьорът и актьор Бени Сафди.

Отбелязва се, че сериалът ще започне да се снима през април. Припомняме, че през 2017 година от Дисни обявиха, че работят по излъчването на „Междузвездни войни: Оби-Уан Кеноби“, но тогава идеята бе за пълнометражен филм.

Твърди се, че собствениците на компанията са решили да превърнат проекта в поредица поради незадоволителните фенове на друг отделен филм, който беше посветен на Хан Соло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *