Владо Михайлов е големият победител в “Като две капки вода”

След 12 вълнуващи неделни вечери, зрителите определиха Владо Михайлов за големия победител в сезон „Неделя“ на най-гледаното шоу в българския ефир – “Като две капки вода”. Той спечели сърцата на публиката във финалната нощ с образа на Васил Найденов, който наблюдаваше имитацията от първия ред в залата, заедно с композитора на песента “Болката отляво” – Стефан Димитров.

Впечатлен от изпълнението на песента, Стефан Димитров обяви, че ще подари своя песен на Владо Михайлов. “Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!”, развълнувано сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор в единадесетия сезон на формата.

Във финалната вечер към журито, в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, се присъедини и продуцентът на шоуто – Магърдич Халваджиян. Решаващият глас обаче беше изцяло в ръцете на зрителите, а журито имаше право само да коментира изпълненията, без да ги оценява.

Второто място в сезон “Неделя” зае певицата Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена – “Котките”. Тя запя емоционалната песен “Memory” в образа на нежната певица Никол Шерцингер и призна, че влизането в различни образи е най-хубавият подарък, който е получавала, допълвайки: “Това предаване ми даде нещо различно, нещо, което никога няма да се повтори”.

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на “Whitesnake” – Дейвид Ковърдейл. “Страшно много се вълнувам! Изпях любима рок песен, което за мен е победа!”, сподели Тома, а Фънки искрено се възхити на имитацията. Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента “Остани” на незабравимата Паша Христова. Това превъплъщение й отреди почетното четвърто място. “Тази песен е много специална за мен! Благодаря, за мен беше чест!”, каза Дара.

Освен на имитациите на четиримата финалисти, зрителите на NOVA станаха свидетели и на още три блестящи изпълнения. Вечерта откри Христо Гърбов, който зареди всички с добро настроение с песента, носител на първата награда Грами – “Tequila”. “Бях много концентриран и се получи!”, сподели той с присъщото си чувство за хумор след изпълнението на песента, чийто текст съдържа само една дума. Малко по-късно българският летен хит “А дано, ама надали” огласи сцената на шоуто, а триото Димо Алексиев, Ралица Паскалева и Христо Петков се превърнаха в Графа, Михаела Филева и VenZy и то пред техните очи. Кали и Яна Маринова пък слязоха по стълбите като ексцентричния дует t.A.T.u. и песента “Nas Ne Dogonyat”.

Деветимата участници в сезон “Неделя” закриха шоуто с общо изпълнение на песента “Да бъдеш добър” заедно с малките таланти от “Бон-Бон”. Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния мини сезон на “Като две капки вода” – Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария. Те поставиха емоционален завършек на музикалното приключение, а публиката ги аплодира бурно на крака.