56-годишна многодетна майка разкри тайната на младостта и добрата форма

Младолика майка с много деца от Великобритания разкри как може да се поддържа добра форма на 56 години. Думите й са цитирани от британското издание „Daily Mail“.

Фитнес инструкторът Лиза Уебстър живее в Есекс, Англия, със съпруга си Гари и трима вече големи сина. Тя смята, че дългогодишните й уроци по пилатес са ключът към нейната тонизирана фигура.

Тези тренировки й помагат да укрепи и разтегне мускулите си, без да натоварва ставите си, казва тя. Тя също така съветва да практикувате дихателни упражнения, за да облекчите напрежението.

Британката е забелязала, че по време на стрес косата й притъпява и пада. За да изглежда добре, тя се натрупва и приема хранителни добавки. Тя признава, че преди пандемията на коронавируса, тя е инжектирала ботокс, за да се отърве от бръчките на челото си. Сега Уебстър третира кожата три пъти седмично с масажор за лице и специален крем. „След една година употреба забелязах значителни промени“, каза тя.

За да се отпуснете преди лягане и да останете будни посред нощ, Уебстър използва органично конопено масло и магнезиев спрей за тяло. Освен това тя прави солени бани три пъти седмично. Всичко това, казва тя, й помага да остане привлекателна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *