Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Десет дни преди големия финал на „Един за друг“ играта в най-романтичното предаване в телевизионния ефир става все по-оспорвана, а изпитанията – по-амбициозни. Регламентът в състезанието ще се промени и всяко предизвикателство ще бъде борба за оцеляване за двойките.

Изненадваща поява на финалистите от третия сезон на риалити формата Поля и Митко ще развълнува участниците, които ще споделят размисли и емоции с новодошлите. Каква е ролята на младото семейство и ще се окаже ли тя от решаващо значение, не пропускайте тази сряда в 20:00 ч. по NOVA.

Пет двойки се впускат в полуфиналните изпитания в романтичната надпревара, след като миналата седмица предаването напуснаха Александрина и Иван. Начело в генералното класиране засега са Димана и Христо, а в дъното на класацията остават Виктория и Георги. Още в първата екстремна игра те ще получат шанс да покажат колко силно желаят победата. Този път партньорите ще могат да правят залозите си заедно, но ще успеят ли да преценят правилно докъде стигат възможностите им, гледайте утре вечер в „Един за друг“.

Първата полуфинална битка ще качи претендентите за победата на 40 метра над земята в нестабилна и кална кола, а за да спечелят залозите си, двойките трябва да открият и подредят правилно буквите на специална дума. Ще се затруднят ли участниците с изпитанието и ще преодолеят ли част от дамите фобията си от високо, ще стане ясно в новия епизод на „Един за друг“.

С какво още ще трябва да се справят участниците в предстоящата седмица? Ще успеят ли да партньорите да направят непосилното, за да докажат любовта си? Кои двойки ще влязат в Топ 4 на четвъртия сезон на „Един за друг“ и коя ще се раздели с шанса за победа на метри от финала, не пропускайте в новите епизоди на „Един за друг“ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.