Анелия сравни новия си мъж с Коко Динев

Анелия рядко говори за личния си живот, но този път направи изключение и разкри шокиращи подробности за новия си мъж, съобщава „show.blitz.bg“. 

Изпълнителката на хита „Погледни ме в очите“ накара богатото си гадже да се почувства най-специалният мъж на света с тази невероятна изненада, за която си мечтае всеки друг. 

„Песента е посветена на моя любим мъж Любомир, с когото от година и половина сме заедно. След толкова години за първи път допуснах мъж дълбоко в сърцето си. Мелодията е много хубава, а текста написахме заедно с Петя Радева“ – сподели Анелия пред Петя Дикова в “Тази събота и неделя”.

Попфолк звездата вплита личния си живот в текста на песента и не крие, че е влюбена.

„Това е много специална песен. Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име – Любо(в). Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам“ – казва попфолк звездата.

Откровено признава колко много й е липсвало да споделя с някого.

„Душата ми имаше нужда да споделям. В последните нови години например всички се радват на празника, а аз се обръщах настрани и сълзичките ми падаха. Бях се затворила в себе си, не бях готова да се доверя“ – разкрива още тя.

Анелия обяснява и каква е като човек, като подчертава: „Жената е родена да бъде обгрижвана, а не да сме ледени кралици. Всъщност аз съм много мека като човек… Душата израства през болката“.

Не се приема насериозно. Постигнала е успехите си с много труд и дисциплина, защото прави това, което може.

За дъщеря си Ивон тя сподели, че в момента търси своя път: „Готвят се интересни неща около нея, балансирана и щастлива е, но няма да издавам повече, защото тя не обича да говоря за нея“.

След 20 години на сцената Анелия призна, че е по-осъзната, научила се е да поставя граници и да обича повече себе си. „Работата ми е хоби. Правете това, което обичате“ – призова певицата.