Разкритие! Ралица Паскалева крие голяма новина

Ралица Паскалева май крие много хубава новина, заради която от известно време насам в публичното пространство валят всевъзможни версии, намеци и предположения, съобщава „show.blitz.bg„.

Актрисата, която в момента участва в дует с колегата си Димо Алексиев в хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“, изглежда прави всичко възможно, за да прикрие едно от най-хубавите събития в живота на всяка жена. Ще се изненадате обаче, до какво ще доведе промяната за красавицата.

Самата актриса неведнъж е признавала, че откакто е с Теди Салпаров, с когото вече са горди родители на момченце – Максим, си мечтае за голямо семейство. Може пък точно сега мечтата й да е на път да се сбъдне.

Разбира се, веднага се заговори за това, че евентуалната бременност на Ралица би стопирала евентуално ангажимента й като водещ в „Игри на волята“ наесен, тъй като дотогава тя би трябвало да е вече с доста наедряло коремче.

Ралица и Теди вече са родители на малкия Максим, но волейболната звезда има и друг син, който е от първия му брак. Дали пък скоро време семейството им няма да се увеличи, предстои да разберем съвсем скоро. А дотогава гледаме с интерес превъплъщенията на Ралица и Димо в „Капките“, където пък някои от зрителите умело забелязаха, че напоследък актрисата често се разплаква след някои от изпълненията, което принципно е присъщо за бременните жени.

Ако Ралица Паскалева очаква дете, със сигурност то ще е приоритет пред всякакъв тип работни ангажименти. Така, както се случи и с други известни дами у нас – Петя Дикова изгуби мястото си в „Cool..T“ по bTV, Поли Генова също падна от ефира на „Гласът на България“, след като зачена.