Роксана шокира с това, което е направила с Виктор Ангелов

Роксана, която в момента блести в златния отбор на кулинарното шоу „Хелс Китчън“, изненада почитателите си с новина за предстоящ музикален проект, съобщава „show.blitz.bg„.

Фолкпевицата, която на моменти пали бая сериозни словесни пожари в риалити формата и както се казва – минава метър, защото очевидно е сред любимките на шеф Виктор Ангелов, е решила да се възползва максимално от ситуацията и да направи нещо, което със сигурност ще изненада мнозина, дори и най-верните й фенове.

„Нямам търпение да ви споделя, че вчера заснехме видеоклипа към още една моя нова песен. Носи много настроение и в разгаря на лятото ще се разкостим от танци. Скоро! Само за вас, моята публика, моята най- голяма и истинска любов“, споделя блондинката, която наскоро анонсира предстоящия си проект, пускайки кадър с една от визиите си от него в мрежата.

Засега Роксана не издава повече подробности за новия си проект, но със сигурност в най-кратки срокове парчето и видеото ще бъдат представени  на меломаните.

Отворен остава въпроса дали любимият й шеф Ангелов няма да присъства в следващото й видео, предвид бързината, с която двамата стоплиха отношенията си пред камера във формата.